Den gamle och crossfit

Kanske kan man kalla det en medelålderskris. Ni vet det där läget när snubbar köper hoj, eller en sportbil eller kanske rentav byter ut sin fru mot någon mycket yngre.

Jag tror att jag är typ där.. Men jag har varken för avsikt att köpa hoj eller sportbil och definitivt inte byta ut min fantastiska fru.

Däremot har jag förälskat mig i CrossFit.

Träning har ju varit ett enormt stort intresse i mitt liv de sista tio åren, men nu känner jag att det är dags att utveckla detta och verkligen satsa på mig själv.

Jag har under flera år haft fokus på att hjälpa andra att hitta glädjen i träningen och vad det kan göra med oss både mentalt och fysiskt.

Men nu är det dags för min egna resa, där jag tar hjälp att proffs att utveckla min träning. Jag kommer att dela med mig av denna resa men inte i syfte att erbjuda min tjänster och kunskap, utan mer en möjlighet att få följa min resa och kanske ta del av de utmaningar och hinder jag stöter på.

Att som 45 åring med hyggligt begränsad träningserfarenhet i unga år och med ett nyfunnet intresse för CrossFit tror jag att det kommer att finnas hög igenkänningsfaktor och även en källa till inspiration och motivation.

Kan jag så kan du, häng med!!