Jag tittar tillbaka på förra våren, och vilken vår!!

Det hände så sjukt mycket i mitt liv och framför allt med mitt företag och ”skötebarn”

Det arrangerades Våryra med Biggest Loser vinnare,  det hölls i flertalet föreläsningar, jag etablerade på flera orter ,  det skrevs reportage i flertalet tidningar det var helt enkelt full fart.

När jag nu tittar tillbaka på den tiden så är det med lite sorg i hjärtat samtidigt som att jag känner en lättnad av att ”bara” jobba heltid, faktiskt ha pengar över när alla räkningar är betalda och att jag fortfarande har förmånen att ha några klienter kvar.

Men det är just klienterna jag saknar,  människorna som fattat kanske sitt livs viktigaste beslut, att göra en förändring .

En förändring som kräver enormt engagemang och en vilja av stål.

Att få vara en del av dessa fantastiska människors resa är det jag förmodligen aldrig kommer att ledsna på, det är en sådan motivator att se hur de kämpar och sliter, ibland i motgång men också naturligtvis med fantastiska resultat.

Kanske fortsätter ni er resa, kanske har ni börjat en ny, oavsett så är jag så tacksam och stolt över vad ni åstadkommit och hela tiden åstadkommer , vilken energi och kämparglöd ni visar.

Det har varit mycket blod, svett och tårar men också mycket glädje, ibland ilska,  frustration, ibland har kroppen sagt ifrån och ibland huvudet.  Men det är ju en del av resan.

När jag nu återigen sjunker ned i soffan och tittar på Biggest Loser så blir jag varm i hjärtat och stundtals lite tårögd när jag hör deltagarna berätta sina historier.

Jag blir också ledsen för alla där  ute som inte riktigt vågar ta det första steget, som kanske försökt gång på gång att göra en förändring men har hela tiden halkat tillbaks i gamla invanda dåliga mönster.

Till er vill jag bara säga -”Ge inte upp,  fortsätt att kämpa,  hitta den hjälp du behöver och kämpa, kämpa kämpa”

Ni kommer att titta tillbaka på er resa och inse att det var värt varenda liten svettdroppe , tår, skrik och framför allt skratt.

If it doesn’t challenge you

It won’t change you