Rädsla

Publicerat

Jag undrar ibland hur mitt liv hade sett ut om du inte fanns? Hade jag varit den jag är idag? Jag tänker på allt du lärt mig och vad du fått mig att göra. Men jag tänker också på alla de gånger du tvivlat på mig, när du sagt att jag är värdelös och borde veta bättre. Jag tänker på gångerna när jag ramlat och du hånskrattade åt mig och sagt –”Vad var det jag sa?” Jag är tacksam att du funnits i mitt liv och det vi varit med om, men vår relation kommer aldrig bli densamma igen.

”Thank you for all the doubts, and for all the questioning. For all the loneliness and for all the suffering. For all the emptiness, and the scars it left inside. It inspired in me, an impetus to fight”

(VNV Nation-Gratitude)

 Så idag älskade rädsla skiljs våra vägar, livet kommer inte bli detsamma utan dig men jag är övertygad om att det kommer att bli till det bättre.

Vilka är dina rädslor?

Visst har vi alla någon gång upplevt rädsla. Visst har vi låtit bli att göra saker, säga saker för att vi är rädda. Men tänk dig ett liv där vi har modet att vara rädda men att göra det iallafall.

Tänker tillbaka på tiden när man var liten, när man var lite smygkär i någon söt tjej på skolan, men man vågade aldrig gå fram och berätta det. Eller på de där stunderna vid fikabordet när man inte riktigt vågade stå upp för sina tankar eller ideal. Listan kan säkert göras hur lång som helst, allt från små enkla rädslor till dom som hindrar oss från att leva fullt ut.

Men vad skulle hända om vi valde att göra det iallafall, trots att vi är rädda. Tänk vad mycket vi har att vinna på det och tänk vad det skulle göra med våra liv?

Kan du se det framför dig? Ett liv där du trots rädslan tar klivet framåt och gör det iallafall, ett liv fullt av mod.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.